Hahmot

hahmot

 

Piirileiri Otavalla hahmot kulkevat mukana ohjelmassa, tarinassa ja alaleireissä. Tutustu hahmoihin ja löydä lempparisi!

tuovi

Tuovi, vaeltaja 

Eikö maailma olekin ihana, ja luonto ihmeitä täynnä? Sitä mieltä Tuovi on. Hänen kanssaan voi unohtua metsäpoluille tuntikausiksi, vihreydestä nauttimaan. 

Uteliaan Tuovin voi kohdata Tähtitaival-haikilla. 

muari

Lilja, tarinoitsija

Lilja-mummolla on lämmin syli, ja tuhat ja yksi iltasatua kerrottavana.  Hymyssä suin Lilja muistelee seikkailujaan: hän on varmasti vieraillut kaikissa maailman maissa! 

Lempeä Lilja suojelee perheleiriä.

ahti

Ahti, kalastaja 

Isotkaan aallot eivät Ahtia horjuta. Hän on varma ja kärsivällinen merenkävijä: turha kiire saa jäädä, laineilla on hyvä olla harkitsevainen. 

Rohkea Ahti viettää Otavalla aikaansa Airisto-laaksossa. 

ilmari

Ilmari, käsityöläinen 

Taitava Ilmari vasaroi ahkerasti pajassaan. Hänen kätevissä käsissään muotoutuvat ihmeelliset kojeet, joista on apua pulmaan kuin pulmaan. 

Ongelmanratkaisija Ilmariin voit törmätä Otavalla Kirjokansi-laaksossa. 

stella

Stella, tähtitieteilijä 

Stellan katse on tähdissä ja hänen päänsä kihisee ideoista! Stellan seurassa maailmankaikkeuden salojen selvittäminen ei ole ollenkaan vaikeaa. 

Kekseliään Stellan tapaat Otavalla Kosmos-laaksossa. 

otso

Otso, karhu 

Kun jokin asia askarruttaa, niin siitä kannattaa kysyä Otsolta. Hän kyllä tietää mitä tehdä, ja osaa aina valita juuri oikeat sanat. 

 Viisas Otso on koko Otava-leirin suojelija.

 

hilinä

Hilinä, kettu 

Hilinä malttaa tuskin odottaa, että pääsee tapaamaan kaikki leiriläiset! Yhdessä on hauskempaa, ja kaikissa asioissa on valoisat puolet, sen Hilinä tietää.  

Iloisen Hilinän löydät Otavalla Meteoriitti-laaksosta. 

knuuttii

Knuutti, hylje 

Knuutti on reipas ja aina valmiina auttamaan! Hän tarttuu tarmokkaasti toimeen ja pitää huolen siitä, että kaikki tehdään reilun pelin hengessä.  

Oikeudenmukaisen Knuutin näet Otavalla Airisto-laaksossa.