Kuva metsässä olevasta "tervetuloa otava 2020" kyltistä

Infoa

28.1.2020

Ilmoittautuminen

Olethan jo ilmoittautunut kesän mahtavimmalle leirille? Jos et, niin käy klikkaamassa etusivulta löytyvä linkki auki ja ilmoittaudu Otavalle! Enää ei ole montaa päivää jäljellä, joten nyt kannaattaa toimia. 

Ennakkomateriaali II

Lippukunnille -otsikon alle on lisätty ohjelman ennakkomateriaali paketti numero kaksi. Kannattaa käydä lukemassa, mitä leiri tuo tuollessaan. Otavan ohjelmatiimi suosittelee lukemaan varsinkin saavutettavuus-osion. 

Avoimet pestit

Jos kaipaat itse vielä pestiä tai tiedät jonkun, jolla pestiä ei vielä ole, kannattaa käydä kurkaamassa avoimia pestejä Otava 2020 -otsikon alta. Sivulta pystyt myös ilmiantamaan itsesi, jos omaa pestiä ei löydy. Ei haittaa, jos et löydä pestiä ennen ilmoittautumista. Kaikkiin pestittömiin otetaan yhteyttä huhtikuun loppuun mennessä.

Kysymykset

Usein kysyttyjä kysymyksiä löydät Leiriläiselle -otsikon alta kohdasta UKK. Jos itseäsi mietityttää jonkin asia, ota rohkeasti yhteyttä Otavan projektityöntekijään Heli Matintaloon. 

Leiritarina

Leiritarinaan pääset tutustumaan Otava 2020 -otsikon alta. Käy lukemassa leirin hahmojen joulublogia tai Lilja-muarin kirjeitä.

 

Ota yhteyttä