knuuttii

Knuutin blogipostaus

15.3.2020

Moikkamoi kaikille! Knuutti täällä, sanelemassa tekstiä Hilinälle. Isoilla evilläni on vähän hankalaa käyttää näppäimistöä, onneksi ystäväiseni suostui auttamaan blogitekstin kanssa! (Terkut myös minulta! t: Hilinä) 

Alkukevät on ollut yhtä hullunmyllyä. Saimaalainen hyljeserkkuni Knorppa saa kauan odotetun esikoispoikasensa minä päivänä hyvänsä, mutta lunta ei ole tullut lähes lainkaan! Knorppa tarvitsisi poikaselleen pehmeän lumipesän, joita ihmiset ovatkin usein kasanneet vähälumisina talvina, mutta nyt lunta ei ole tarpeeksi siihenkään. Viimeisessä kirjeessään hän kertoi joidenkin tulevien isänorppien köllivän Saimaan rannalla esittäen lumipesää pieniä kuutteja varten. Olin jo lähdössä uiden järvelle auttamaan serkkujani, kunnes muistin, ettei Saimaa ole ollut yhteydessä Itämereen vuosituhansiin...

 

Piirileiri Otavan hahmojen blogipostauksia julkaistaan aina leiriin asti noin kerran kuukaudessa. Ensimmäisenä vuorossa on Knuutin postaus. Käy lukemassa Knuutin kuulumisia Leiritarina-päävalikon alta.