melominen

Samoajaohjelmaa

14.10.2019

Samoajien ohjelma koostuu kolmesta ohjelmalaaksosta, haikista, vapaavalintaisista iltaohjelmista ja kahdesta pestipäivästä. 

Airisto-laaksossa on merellistä ohjelmaa merellä ja maalla ja vesillä liikkumista monipuolisesti sup-laudoista isoihin purjealuksiin. Kirjokansi-laaksossa tutustutaan tieteen&teknologian mielenkiintoiseen maailmaan ja rakennetaan mm. oma generaattosi. Kosmos-laaksossa seikkaillaan avaruudessa ja päästään mm. hyppäämään Millenium Falconyn kyytiin maastopelissä. 

Tähtitaval-haikilla samoajat pääsevät itse vaikuttamaan vaelluksensa sisältöön ja lähtevät rapakon yli Karhuluodolle meloen oman vartion kanssa. Haikilla yövytään siis vastapäisellä saarella. 

Vapaa-aikaa voi viettää samoajien omassa hengailupaikassa, Samoajalautalla. Luvassa on mm. leffateatteri ja samoajabileet sekä muuta vapaaehtoista ohjelmaa. 

Samoajat ovat pesteissä kahtena päivänä leirin aikana. Samoajat pääsevät itse vaikuttamaan pestinsä sisältöön. Pesteistä ja niiden valitsemisesta on luvassa lisätietoa keväällä. 

 

Koko leirin yhteiset ohjelmat – avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset keräävät kaikki yhteen nauttimaan isoista iltaohjelmista.