Analytiikkamestari

Osa-alue
Resurssi
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Pestin kesto
syyskuun loppuun 2020
Ajankäyttö
Oman vastuualueen ryhmän kokoukset noin kerran kuussa, oman osa-alueen omat kokoukset, suunnitteluviikonloput/seminaarit
Johdettavien määrä
0-2
Pestin kuvaus

Piirileirin analytiikkamestari kuuluu taloustiimiin ja sitä kautta resurssiosa-alueeseen ja tukee ensisijaisesti myyntipäällikköä myynnin suunnittelussa ja seurannassa. Tehtävä on jaettu myynnin, talouden ja hankinnan kanssa. Ennen leiriä analytiikkamestari suunnittelee yhdessä myyntipäällikön ja kahvila- ja kioskimestareiden kanssa leirin myyntitavoitteet sekä tukee myyntipäällikköä myytävän valikoiman valinnassa.

Leirin aikana analytiikkamestari seuraa myyntiä ja reagoi mahdollisiin muutostarpeisiin myynnin osalta. Tarkoitus on, että mahdolliset muutokset, esimerkiksi hinnoittelussa ja valikoimissa tehdään ketterästi ja tehokkaasti sekä pohjautuen myynnistä saatuun seurantatietoon.

Pestin hoitamiseksi tekijällä on hyvä olla jonkin verran ymmärrystä ja kokemusta projektien taloudesta, taloussuunnittelusta ja -seurannasta. Ammattimainen talousosaaminen ei ole edellytys pestin hoitoon.

Resurssiosa-alue vastaa talouden lisäksi hankinnoista, jälleenmyynnistä, kumppanuuksista, pesteistä sekä myyntitoiminnoista.

Analytiikkamestari pestataan, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja pestistä

Talouspäällikkö Tero Kuusisto (p. 040 074 8902) tai Resurssijohtaja Joni Pinomäki (p. 050 387 8561) puhelimitse tai sähköpostilla, vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen joni.pinomaki@partio.fi