Kv-viestintämestari

Osa-alue
Kasvatus
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2020.
Ajankäyttö
1-5h viikossa, kv- ja viestintätiimien kokoukset, suunnittelupäivät/-viikonloput (3-4 projektin aikana)
Johdettavien määrä
2-6
Pestin kuvaus

Kv-viestintämestari toimii linkkinä leirin viestinnän ja kansainvälisyyden välillä. Kv-viestintämestarin vastuulla on Suomen ulkopuolelle suunnatun viestinnän koordinointi ja tuottaminen. Alkuvaiheessa tehtävä painottuu kv-markkinointiin. Kansainvälisten osallistujien ilmoittauduttua leirille kv-viestintämestari vastaa heille tuotettavasta sisällöstä, ja varmistaa, että leirin viestintä toteutetaan myös englanniksi. Avukseen kv-viestintämestari pestaa tiimin, johon kuuluu kääntäjiä ja muita kv-viestintämestarin parhaaksi katsomia pestejä. Kv-viestintämestari toimii yhteistyössä kansainvälisyyspäällikön ja viestinnän tiimien kanssa.

Sinulta odotetaan innostusta, viestintäosaamista, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, ja suomen kielen lisäksi vähintään hyvää englannin kielen kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Innostut kansainvälisestä partiosta ja haluat osaltasi auttaa kansainvälisiä osallistujia saamaan parhaan mahdollisen leirikokemuksen. Pystyt sitoutumaan pestiin sen koko ajaksi.

 

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen meri.malmari@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä. Pestiin voi hakea myös kaverin kanssa parina.