Laaksopäällikkö Kansainvälisyyslaaksoon

Osa-alue
Ohjelma
Pestin taso
Päällikkö
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2020
Ajankäyttö
Ohjelman päällikköjen kokoukset n. 10x/vuosi, oman tiimin kokoukset, ohjelman suunnittelupäivät/-viikonloput (3-4 päivää projektin aikana)
Johdettavien määrä
4-10
Pestin kuvaus

Onko kansainvälisyys parasta partiossa? Pysyvätkö langat käsissä tapahtumia järjestäessä? Onko sinulla visio siitä, mitä olisi toimiva ja innostava kansainvälisyysohjelma piirileirillä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Kansainvälisyyslaakso kerää kerrallaan yhden alaleirin seikkailijat ja tarpojat kansainvälisyyden ja globaalikasvatuksen äärelle! Laaksopäällikkö tiimeineen vastaa laakson ohjelman suunnittelusta, käytännön järjestelyistä ja ohjelman toteutuksesta. Valmistetaanko KV-laaksossa kenties sushia ja hot dogeja, tutustutaanko kansainvälisiin partiolaisiin vai pohditaanko kehitysyhteistyökysymyksiä intialaisen partiolaisen näkökulmasta? Ohjelman tarkempi sisältö on sinun käsissäsi! Jos olet kiinnostunut partion kansainvälisyydestä ja haluat päästä kokeilemaan taitojasi, saatat olla etsimämme tyyppi! Tukenasi on muu ohjelmatiimi, ikäkausipäällikkö sekä Leirikokemus-osa-alueen tiimi.

Odotamme sinulta innostusta, kykyä hahmottaa laakso kokonaisuutena ja näkemystä siitä, millainen on osallistujien ja tekijöiden kannalta toimiva laakso. Lisäksi odotamme johtamiskokemusta sekä kykyä sitoutua pestiin sen loppuun asti. Pestiin voi hakea myös yhdessä parin kanssa. Aikaisempaa piirileirikokemusta emme vaadi!

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteisiin roosa.tiusanen@partio.fi ja santtu.soupas@partio.fi (molemmille). Samoista osoitteista voit kysyä lisätietoa pestistä.