Merilogistiikkapäällikkö

Osa-alue
Huolto
Pestin taso
Päällikkö
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2020.
Ajankäyttö
Päälliköiden kokoukset n.4/vuosi, omat kokoukset n. 4/vuosi. Lisäksi viikonlopun mittaisia tapaamisia n.2kpl. Ajankäytön vaativuus suuri.
Pestin kuvaus

Merilogistiikkapäällikkönä vastaat leirin logistiikasta yhdessä Maalogistiikkapäällikön kanssa, mestareiden avustuksella. Tehtävässä johdettavina on mestari ja tekijätason henkilöitä. Tehtävä vaatii paljon yhteistyötä myös muiden osa-alueiden kanssa. Tehtävään kuuluu tavara- ja henkilökuljetusten suunnittelu ja aikataulutus sekä oman alueensa mestari ja tekijä rekry. Päällikkö pesti vaatii tiivistä yhteistyötä Maalogistiikkapäällikön kanssa, jotta maa- ja merikuljetukset pysyvät aikatauluissaan. Logistiikkapäällikkönä sinun on oltava paikan päällä koko leirin ajan, aina rakennusleirin alusta purkuleirin loppuun.

Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyö-, organisointi- ja ajankäyttö kykyä. Pesti tarjoaa jo kokeneelle tai kokemusta hakevalle hyvän tavan haastaa itseään sekä kehittää johtamistaitojaan.

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen aleksi.helenius@partio.fi. Lisätietoja pestistä saa sähköpostitse. Kuvan liittäminen hakemukseen vapaaehtoista.