Vesilaakson ohjelmapisteiden mestarit

Osa-alue
Ohjelma
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Johdettavien määrä
n. 50
Pestin kuvaus

Vesilaakson kuvaus: Vesilaakso on yksi leirin viidestä ohjelmalaaksosta ja tarjoaa monipuolista vesiohjelmaa kaikille ikäkausille seikkailijoista samoajiin teemanaan Meidän Saaristomeri. Teema korostaa Saaristomeren merkitystä Lounais-Suomen alueelle sekä tämän herkän vesialueen suojelun tärkeyttä. Alustavia laakson ohjelmapisteiden aihealueita ovat isot alukset, melonta, merimiestaidot, meripelastus, perinneveneet, purjejollat ja vesiensuojelu.

Pestin kuvaus ja kesto: Vesilaakson yhden ohjelmapisteen johtaminen ja koordinointi. Osallistut vesilaakson ja ohjelmapisteesi suunnitteluun sekä pisteesi henkilöstön pestaamiseen jo keväästä 2019 alkaen. Leirin aikana johdat ohjelmapistettäsi ja leirin jälkeen osallistut loppuraportointiin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus: Tuntemus pisteen aihepiiriin ja johtamiskokemus (vähintään kympin tehtävissä suurleirillä). Voit itse ehdottaa pisteesi aihetta yllä luetelluista aihealueista tai myöskin niiden ulkopuolelta.

Pestissä pääset oppimaan: Ryhmän johtamista ja ohjelmapisteen koordinointia.

Lisätietoja pestistä

Hakemukset ja tiedustelut Roosa Juup, roosa.juup@sinikotkat.fi, p. 044 343 5928 ja Juha Lehtonen, juha.lehtonen@sinikotkat.fi, p. 050 407 1075