Ilmoittautumisen ehdot

Jälki-ilmoittautuminen on käynnissä 14.12.2020-22.1.2021 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa eikä muita ilmoittautumisia huomioida. Ilmoittautuminen on sitova. Rakennus- ja purkuleirille ilmoittautuminen ohjeistetaan myöhemmin keväällä. Sisujen sekä sisujohtajien ilmoittautuminen tapahtuu erikseen ja myös tämä ohjeistetaan myöhemmin.

Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee tämän huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Alaikäisen partiolaisen ja huoltajan olisi hyvä täyttää ilmoittautumislomake yhdessä.

Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukunnan johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävästä leirirekisteristä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille.

Mikäli osallistuja tarvitsee arjessa tukea (esimerkiksi henkilökohtainen avustaja), on hänen vastattava itse siitä, että hänellä on vastaava tuki myös leirin aikana.

 

Olitko tehnyt ilmoittautumisen vuoden 2020 Otavalle?

Mikäli olit tehnyt ilmoittautumisen vuoden 2020 siirretylle leirille ja aiot osallistua leirille kesällä 2021, tulee sinun tarkastaa viime ilmoittautumisessasi annetut tiedot ja vahvistaa ilmoittautuminen Otavalle kesällä 2021. Tämä ohjeistus koskee vain partiolaisia, eli jo ilmoittautuneisiin ei-vielä-partiolaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse henkilökohtaisesti!

Kirjaudu Kuksaan ja siirry oikeasta yläkulmasta omiin tietoihisi. Ilmoittautumisen vahvistaminen tehdään Kuksassa eikä partion uudessa asiointipalvelussa, joten tarkista että olet oikeassa paikassa. Huomaathan, että jokaisen ilmoittautuneen (esimerkiksi sekä huoltajan että huollettavan) aiempi ilmoittautuminen on vahvistettava erikseen.

Jos haluat muokata huollettavan ilmoittautumistietoja, luethan ohjeet alta löytyvästä tiedotteesta.

Kaikki vahvistamattomat vanhat ilmoittautumiset poistetaan Kuksasta 1.12.2020 jälkeen ja ne eivät siis jää voimaan vuoden 2021 leirille. Mikäli et siis aio osallistua Otavalle, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Mikäli ilmoittautumisen vahvistamisesta tulee kysyttävää tai ongelmia, ota yhteyttä projektityöntekijä Heli Matintaloon, heli.matintalo@partio.fi ja 050 312 9430.

 

Kuljetukset

Leirille ilmoittautuessa osallistuja tiedostaa ja hyväksyy sen, että leirille ja leiriltä pois kuljetaan leirilippukunnan järjestämällä bussikuljetuksella (Röölään) sekä leiriorganisaation järjestämällä merikuljetuksella (Röölä-Maisaari), joka hoidetaan Kuljetus-Savolaisen toimesta. Leirille ja leiriltä ei pääse millään muulla tavalla. Yksityisveneillä Maisaareen saapuminen on kielletty koko leirin ajan. Tarvittaessa matkustajista voidaan kerätä matkustajaluettelo, joka hävitetään leirin jälkeen.

 

Peruutusehdot

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 1.12.2020 asti.

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön.

Mikäli syystä tai toisesta olet estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 15.5.2021 asti. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön ja ilmoittaa asiasta lippukunnalleen sekä Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Ilmoitus on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

 

Stipendit

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle. Vuoden 2020 leirille tehdyt stipendipäätökset eivät ole voimassa vuonna 2021, mutta stipendiä on mahdollista hakea uudestaan uudella ilmoittautumiskierroksella.

Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä (1.10.-1.12.2020), tai mahdollisen jälki-ilmoittautumisen aikana tammikuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Hakeminen edellyttää perheen tilanteen ja tulotietojen selvittämistä.

Stipendin hakemiseen liittyvät tiedot käsitellään luottamuksellisesti eivätkä ne tule esimerkiksi lippukunnan tietoon. Stipendihakemukset käsittelee Otavan leiriorganisaatiosta erillinen stipendiryhmä ja hakemuksessaan hakija antaa suostumuksensa siihen, että hakemuksen tiedot annetaan stipendiryhmän käyttöön.

Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että stipendeistä on apua mahdollisimman monelle osallistujalle. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kun haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksestään suoraan stipendiä hakeneelle ja päätös huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai haettua pienemmän stipendipäätöksen saanut osallistuja voi halutessaan peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 31.3.2021 mennessä.

 

Kesätyö- ja kesälomatakuu

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 15.5.2021 mennessä. Toimita työnantajan todistus Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua 0-9- vuotiaan lapsen/huollettavan sekä mahdollisen puolison osallistumisen. Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan Otavalle!

 

Laskutus- ja maksuehdot

Leiri laskutetaan yhdessä erässä maaliskuussa 2021. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määrittelemällään tavalla. Vaihtoehtoina on paperilasku tai sähköpostilasku. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskulla on huomioitu automaattisesti mahdollinen stipendi tai lippukunnan myöntämä tuki.

Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirialueelle pääsyyn. Leirille lähtevällä partiolaisella on oltava maksettuna myös Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Poisjäänti leiriltä ilman syytä ei oikeuta maksun palautukseen, lukuun ottamatta kesätyö- ja kesälomatakuuta.

 

Perheleiri

Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Otavalle! Perheet ja pikkuväki majoittuvat perheleirissä tai oman lippukunnan kanssa. Perheleirin tavoitteena on mahdollistaa aikuisten osallistuminen leirin työtehtäviin.

Perheleirissä on päiväkoti sekä oma ohjelma pienille koululaisille. Perheleirin leiriarki pyörii siellä majoittuvien työpanoksella, joten kaikilta siellä majoittuvilta edellytetään osallistumista pienten yhteisten tehtävien hoitamiseen oman pestin lisäksi.

Leirilippukunnissa majoittuvat perheet ovat aina tervetulleita mukaan perheleirin ohjelmaan sekä käyttämään perheleirin palveluita. Leirilippukunnissa majoittuvat lapset saavat osallistua päiväkodin tai koululaisohjelman toimintaan.

Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Perheet voivat sopia yöpyvänsä toiseen perheen kanssa samassa teltassa. Telttapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen.

Perheleiriläiset kuljetetaan Maisaareen leiriorganisaation järjestämällä merikuljetuksella. Leiriin ei voi tuoda autoja!

Jokaisella perheleirille osallistuvalla aikuisella tulee olla vähintään 50% pesti. Leirin ajaksi voi myös muodostaa leiriperheen, jossa toinen aikuinen hoitaa lapsia ja toisella on täysipäiväinen eli 100% pesti tai kummallakin aikuisella voi olla 50% pestit. Muistakaa tehdä perheelle perheleiritunniste!

 

Turvallisesti yhdessä

Turvallisesti yhdessä –verkkokoulutus on pakollinen kaikille Otavan täysi-ikäisille osallistujille. Varmistathan siis hyvissä ajoin ennen leiriä, että koulutus on sinulla suoritettuna! Lisätietoja verkkokoulutuksesta ja sen suorittamisesta löydät täältä.

 

Ilmoittautumisen tärkeät päivämäärät:

1.10.2020 Ilmoittautuminen alkaa

1.12.2020 Ilmoittautuminen päättyy, mahdollisuus oman ilmoittautumisen muokkaamiseen päättyy

31.1.2021 Leirilippukuntien mahdolliset muokkaukset sekä tukisummat valmiina Kuksassa Maaliskuu 2021 Osallistumismaksujen laskutus alkaa

31.3.2021 Leiriosallistumisen peruutusoikeus myöntämättömien stipendien tapauksessa päättyy

15.5.2021 Leiriosallistumisen peruutusoikeus kesätyö- ja kesälomatakuun tapauksissa päättyy ja mahdollisuus leiriosallistumisen siirtoon päättyy

Ota yhteyttä