Stipendi

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle.

Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Hakeminen edellyttää perheen tilanteen ja tulotietojen selvittämistä. Stipendin hakemiseen liittyvät tiedot käsitellään luottamuksellisesti eivätkä ne tule esimerkiksi lippukunnan tietoon. Stipendihakemukset käsittelevät Otavan leiriorganisaatiosta erillinen stipendiryhmä ja hakemuksessaan hakija antaa suostumuksensa siihen, että hakemuksen tiedot annetaan stipendiryhmän käyttöön.

Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että stipendeistä on apua mahdollisimman monelle osallistujalle. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen, kun haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksestään suoraan stipendiä hakeneelle ja päätös huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai haettua pienemmän stipendipäätöksen saanut osallistuja voi halutessaan peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 31.3.2020 mennessä.

Ota yhteyttä