Leiritarina

Tutustu piirileiri Otavan leiritarinaan hahmojen kautta. Olethan käynyt lukemassa jokaisen hahmon esittelyn? Tai mahdollisesti löytänyt jo oman lempihahmon? Ennen leiriä pääset lukemaan hahmojen elämästä, mutta tulethan leirille kokemaan loputkin. 

Lue alta Lilja-muarin kirjeet, joulukuulumiset tai kurkista Knuutin kuulumiset. Joka kuukausi leiriin asti julkaistaan hahmojen kuulumisia, joten ole valppaana, jotta pääset ensimmäisten joukossa lukemaan ne!

knuuttii

Knuutin blogipostaus

Alkukevät on ollut yhtä hullunmyllyä. Saimaalainen hyljeserkkuni Knorppa saa kauan odotetun esikoispoikasensa minä päivänä hyvänsä, mutta lunta ei ole tullut lähes lainkaan!

knuutti/ahti

Maisaaren joulublogi - Ahti & Knuutti

Olen suunnitellut Knuutin kanssa lähteväni pienelle uudenvuoden seikkailulle. Meidän ei ole koskaan tarvinnut hankkia saareen omia ilotulitteitamme, sillä rannikon ilotulitukset näkyvät tänne niin hyvin.

hilinä/tuovi

Maisaaren joulublogi - Tuovi & Hilinä

Tällä kertaa kirjoitusvuorossa olen minä, Tuovi! Hilinä-kettu istuu vieressä kommentoimassa ja latailee samalla kuvia kamerastaan tietokoneelle: olimme nimittäin äsken pienellä kuvausreissulla metsässä. 

s/t

Maisaaren joulublogi - Stella & Ilmari

Stella tässä. Lahjapaketit on mielestäni järkevintä ja kätevintä kääriä kankaaseen, joka kestää paketointikäytössä vuosia. Sopivan kokoista kangaspalaa voi käyttää ikään kuin lahjapaperia ja kääriä lahjat sen sisään.

muot

Maisaaren joulublogi - Lilja & Otso

Lunta ei ole vielä tänne Maisaareen saatu, mutta kylmä tuuli puhaltaa rannoilla ja se tuoksuu talvelta. Onhan jouluun vielä aikaa, mutta minä en malta odottaa: kutsuin Otso-karhun teekupposelle pari päivää sitten ja hän nauraa hörötti nähdessään, että minulla oli jo joulukoristeet odottamassa lipaston päällä.

muari

Muarin kirje II

Mää kirjottelen teille taas täältä saarilta, kun talvi ei vaan näytä tulevan tänä vuana ollenkan. Kirje varman tuleekin teil nyt sitten venepostila viäläki, jos ei meri jäätykän lainkka. Jos se jäätyykin, ni sit se tuaran ehkä yhteysaluksen sijasta hydrokopteril, joka käy aikkas harvan täsä syräntalvela.

muari

Muarin kirje

Mitä sulle ny koulujen alettua kuuluu? Oli mukavaa, kun kertosit muarille kuulumisia kesäloman seikkailuistasi! Mutta kuule, arvaatko, mitä mää kuulin tässä juuri naapureilta? Tänne saarelle tulee ensi kesänä partioleiri!