Alaleirimestari

Osa-alue
Kasvatus
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa.
Ajankäyttö
Alaleiripäällikön pitämät alaleirimestarien kokoukset n.10x/vuosi, alaleirimestarien omat kokoukset, suunnittelupäivät/-viikonloput (3-4 projektin aikana)
Pestin kuvaus

Alaleirimestarit toimivat johtajapareina. Alaleirimestari on osa alaleiripäällikön tiimiä, joka toimii Kasvatusjohtajan alla. Jokaisen alaleirimestariparin alla on noin 2 alaleirikymppiä. Alaleirimestarien alaisuudessa toimii alaleiristä riippuen hieman eriävä määrä leirilippukuntia.

Alaleirimestari on vastuussa oman alaleirinsä päivittäisestä sujuvasta toiminnasta ja päivän aikataulun noudattamisesta. Alaleirimestarin vastuulle kuuluu mm. alaleirien aikataulun organisointi yhdessä alaleiripäällikön ja muiden alaleirimestareiden kanssa, leirilippukuntajaon tekoon osallistuminen, leirilippukuntien päiväohjelman suunnittelu yhdessä päällikön kanssa (ruokailu-, uinti- ja ohjelma-aikojen teko) sekä leirilippukuntakansion kokoaminen ja yhteistyössä viestinnän kanssa lippukuntien informointi.

Pesti alkaa välittömästi ja loppuu syksyllä 2021.

 

Lisätietoja pestistä

Jos kiinnoistuit pestistitä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janne.hanninen@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä.