Alaleirimestari

Osa-alue
Kasvatus
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2020.
Ajankäyttö
Alaleiripäällikön pitämät alaleirimestarien kokoukset n.10x/vuosi, alaleirimestarien omat kokoukset, suunnittelupäivät/-viikonloput (3-4 projektin aikana)
Johdettavien määrä
n. 3
Pestin kuvaus

Alaleirimestarit toimivat johtajapareina. Alaleirimestari on osa alaleiripäällikön tiimiä, joka toimii Kasvatusjohtajan alla. Jokaisen alaleirimestariparin alla on noin 3 Kyläkymppiä, joiden alla erinäinen määrä leirilippukuntia. Alaleirimestari on vastuussa oman alaleirinsä ja sen savujen päivittäisestä sujuvasta toiminnasta ja päivän aikataulun noudattamisesta. Alaleirimestarin vastuulle kuuluu mm. alaleirien aikataulun organisointi yhdessä alaleiripäällikön ja muiden alaleirimestareiden kanssa, savujaon tekoon osallistuminen, savujen päiväohjelman suunnittelu yhdessä päällikön kanssa (ruokailu-, uinti- ja ohjelma-aikojen teko) sekä savukansion kokoaminen ja yhteistyössä viestinnän kanssa lippukuntien informointi.

Sinulta odotetaan innostusta ja positiivista asennetta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä, näkemystä alaleirielämästä osana isompaa kokonaisuutta sekä kykyä sitoutua pestiin sen koko ajaksi.

 

Lisätietoja pestistä

Jos kiinnoistuit pestistitä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen janne.hanninen@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä.