Kosmoksen tarpojaohjelmakymppi, 7-9 kpl

Osa-alue
Ohjelma
Pestin taso
Kymppi
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti ja loppuu leirin jälkeen.
Ajankäyttö
Kokoukset vastaavan mestarin johdolla kanssa noin kerran kuussa, oman tiimin kokoukset, suunnittelupäivät ja viikonloput.
Pestin kuvaus

Oletko aina tahtonut suunnitella ja toteuttaa tähtiähipovan huikeaa ohjelmaa Otavalle osallistuville tarpojille? Tervetuloa unelmapestiisi Otavan Kosmos -laakson tarpojakympiksi! Pestissä tehtäväsi on suunnitella ja johtaa ohjelmapistettä ohjelmalaaksossa. Pestissä tukenasi on muut kympit ja vastaava mestari eli et jää pestissä yksin.

Kymppinä sinulta odotetaan luovuutta, halua tarttua toimeen, yhteistyökykyä ja valmiutta sitoutua pestiin. Kokemus ohjelman ideoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä tarpojaikäkaudesta ja astronauteista on eduksi, muttei välttämätöntä. Alustavia suunnitelmia ohjelman sisällöstä on olemassa, mutta pestissä sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa ohjelman sisältöön. Pestiin voi tarttua myös yhdessä kaverin kanssa.

Lisätietoja pestistä

Vapaamuotoisen hakemuksen ja lisäkysymykset pestistä voi lähettää Kosmos -laakson tarpojien ohjelmasta vastaavalle mestarille Heli Jämsénille osoitteeseen heli.jamsen@sadetytot.net