Lietekuljettaja

Osa-alue
Huolto
Pestin taso
Tekijä
Haku päättyy
Pestin kesto
Koko leiri.
Ajankäyttö
Ennakkotapaaminen, leiri, mahdollisuuksien mukaan rakennus- ja purkuleirit.
Pestin kuvaus

Toimit osana Hygieniatiimiä, joka huolehtii leirin jätehuollosta sekä jätevesihuollosta. Lietekuljettajana toimit päivittäin leirialueella olevien bajamajojen eli wc-tilojen huoltoon ja tyhjennyksiin liittyvissä tehtävissä. Tyhjennykset toteutetaan mahdollisesti traktorilla ja imutankkikärryllä, joka tyhjennetään mantereella olevaan purkupaikkaan. Lisäksi huolehditaan bajamajojen ylläpidosta tarvikelisäyksin ja siisteydestä sisäpesulla esim. Painepesurilla. Tässä pestissä ei saa pelätä bajamajojen tuoksua, vaan ottaa ilo ja kokemus irti siitä, että pääsee osaksi jätehuollon kuljetuksia leirin aikana. Erilaisten koneiden ja laitteiden korjaustaidosta ei ole myöskään haittaa. Hallitset traktorilla ajon, samoin peräkärryn käsittely on tuttua. Huolehdit omalta osaltasi, että jätehuolto on sujuvaa koko leirin aikana. Tervetuloa toteuttamaan kiertotaloutta Otavalle! 

Vaatimukset ja kelpoisuusehdot: 18 vuoden ikä vaaditaan (mahdollinen vuokrakalusto) ja väh. T-ajokortti sekä kuljetusvälineiden ajotaito, esim. Traktori ja kärry. Ymmärrys lietehuollon, jätevesisäiliöiden tyhjennyksistä erityisesti traktorilla katsotaan eduksi.  

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jaana.saario-lomppi@partio.fi (hygieniapäällikkö). Lisätietoa pestistä sähköpostitse.