Lietekymppi

Osa-alue
Huolto
Pestin taso
Kymppi
Haku päättyy
Pestin kesto
Kevät- elokuu 2021.
Ajankäyttö
Ennakkotapaamiset, leiri, mahdollisuuksien mukaan rakennus- ja purkuleirit.
Johdettavien määrä
1-3
Pestin kuvaus

oimit osana Hygieniatiimiä, joka huolehtii leirin jätehuollosta sekä jätevesihuollosta. Lietekymppinä vastaat ja suunnittelet yhdessä päällikön ja tiimin kanssa bajamajojen sijoittelua, huoltoa, tyhjennyksiä ja ylläpitoa joko itse osallistumalla traktorilla tyhjennyksiin ja purkamalla kuormaa mantereella olevaan paikalliseen purkupaikkaan tai urakoitsijan kanssa yhteistyössä organisoimalla tarvittavat tyhjennykset ja huollot. Toisin sanoen et voi pelätä bajamajojen tuoksua tai niiden parissa työskentelyä. On iso etu, jos teet siviilissä töitä lietehuollon parissa tai muuten ymmärrät imuautojen toimintatavat, samoin traktorilla ajotaito ja kärryllä työskentely onnistuu ongelmitta.  Erilaisten koneiden ja laitteiden korjaustaidosta ei myöskään ole haittaa. Tässä pestissä pääset organisoimaan leirin wc-huollon ja huolehtimaan sen sujuvuudesta ja siisteydestä sekä ennen kaikkea myös toteuttamaan sitä leirin aikana. Tervetuloa tekemään kiertotaloutta Otavalle! 

Vaatimukset ja kelpoisuusehdot: 18 vuoden ikä vaaditaan. Työkokemus lietehuollosta, imuautoista ja/tai traktorien lietekärryistä katsotaan eduksi, samoin eri kuljetusvälineiden ajotaito kuten traktori, mönkijä. Oman traktorin käyttömahdollisuus on iso etu. 

Lisätietoja pestistä

Lisätietoa pestistä: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jaana.saario-lomppi@partio.fi (hygieniapäällikkö). Lisätietoa pestistä sähköpostitse.