Samoajan kokemuspäällikkö/päälliköt

Osa-alue
Kasvatus
Pestin taso
Päällikkö
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa lokauussa.
Ajankäyttö
Samoajan kokonaiskokemuspäällikön kiireisin aika on heti pestin alettua kunnes kaikilla samoajilla on pesti, sekä leirin aikana samoajien lukujärjestyksen ja muun kokemuksen varmistajana. Tämän lisäksi kokoukset Kasvatuksen tiimin kanssa kerran kuussa, sekä muiden yhteistyöalueiden kokoukset.
Johdettavien määrä
Pestaat itsellesi sopivaksi katsomasi tiimin. Leirillä johdat alaleireissä olevia samoajaluotseja, jotka ohjaavat samoajia.
Pestin kuvaus

Samoajan kokonaiskokemuspäällikkö on osa Kasvatuksen tiimiä, joka toimii Kasvatusjohtajan alla. Suunnittelet, miten samoajien leiriohjelman osasista muodostuu kokonaisuus sekä varmistat, että samoajien pestautumiskokemus on mahdollisimman onnistunut. Samoajien pestiasiat hoidat yhteistyössä HR:n kanssa. Leirillä saat luoda ja seurata käytännön toteutusta kunkin samoajan lukujärjestyksen toteutumisesta.

Sinulta odotetaan innostusta ja positiivista asennetta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä, näkemystä samoajien osaamisesta ja kasvatustavoitteista sekä kykyä sitoutua pestiin sen koko ajaksi. 

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen laura.j.nordgren@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä.