Tukipäällikkö/Tukipäälliköt

Osa-alue
Kasvatus
Pestin taso
Päällikkö
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa syksyllä 2021. Pesti voi olla myös paripesti.
Ajankäyttö
Päällikköjen kokoukset n. 10x/vuosi, oman tiimin kokoukset, suunnittelupäivät/-viikonloput (3-4 projektin aikana)

Johdettavien määrä
3-5
Pestin kuvaus

Tukipäällikkö on osa Kasvatuspäällikön tiimiä. Tukipäällikkö huolehtii, että kaikilla tekijöillä ja lähijohtajilla on saatavilla riittävästi tukea oman pestinsä hoitamiseen. Muita tehtäviä tuen alla on sisuosasto ja kahvihuolto muualla kuin kahviloissa sekä johtajakahvilan iltaohjelma.

Tukipäällikön vahvuus on tukeminen pestissä ja jaksaminen joten hänet löytää leirillä HR:n kanssa samasta toimistosta. Tukipäällikkö on myös vastuussa leirilippukuntien luotsitapaamisista ja läheinen yhteistyö alaleirin johtajiston kanssa on tärkeää.

Tukipäällikön alta löytyy myös tekijöiden leirilippukunta. Tukipäällikkö on hyvässä yhteistyössä HR päällikön ja Ohjelman Vapaa-ajan mestarin kanssa.

 

Sinulta odotetaan innostusta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä, näkemystä aikuispartiotoiminnasta ja pesteissä jaksamisesta osana isoa konaisuutta sekä kykyä sitoutua pestiin sen koko ajaksi.

Lisätietoja pestistä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen laura.j.nordgren@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä.