Tunnuksettoman ohjelman vastaava

Osa-alue
Ohjelma
Pestin taso
Mestari
Haku päättyy
Pestin kesto
Pesti alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pesti päättyy loppuraporttien valmistuessa.
Ajankäyttö
Tunnuksettoman ohjelman vastaavan aika keväällä 2020 ennen leiriä kuluu oman tiimin kokoamiseen, ohjelman suunnitteluun, esiintyjien löytämiseen, ja hankinoithin tarveilmoittamiseen. Nämä osa-alueet vaativat muutamia kokouksia. Leirillä aika menee ohjelman toteuttamiseen.
Johdettavien määrä
Tarpeen mukaan
Pestin kuvaus

Tunnuksettoman ohjelman tiimin kokoaminen, ohjelman suunnittelu, esiintyjien pestaaminen, hankintojen miettiminen nopealla aikataululla, leirillä vastuu suunnitellun ohjelman toteutumisesta. Tunnuksetonta pakollista ohjelmaa leirillä on kolmena iltana joissa ohjelma toistuu ja paikalla on aina 2 alaieiriä per ilta. Tämän lisäksi voi harkita pienimuotoisia vapaaehtoisia ohjelmaosia esimerkiksi iltoihin. Yhteistyötahoja ovat mm. Sepot ja Alaleirit.

Sinulta odotetaan innostusta ja positiivista asennetta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä, näkemystä tunnuksettoman ohjelman toteuttamisesta sekä kykyä sitoutua pestiin sen koko ajaksi.

Lisätietoja pestistä

Hakuaika on käynnissä nyt. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen laura.j.nordgren@partio.fi. Samasta osoitteesta myös lisätietoa pestistä.