Videokymppi(t)

Osa-alue
Viestintä
Pestin taso
Kymppi
Haku päättyy
Pestin kesto
syyskuun loppuun 2020
Ajankäyttö
Oman tiimin kokoukset noin kerran kuussa, oman osa-alueen omat kokoukset (suunnitteluviikonloput/seminaarit)
Johdettavien määrä
3-5
Pestin kuvaus

Piirileirin videokymppi toimii yhdessä valokuvauskympin kanssa kuvaustiimissä jota johtaa kuvausmestari. Videokymppi työskentelee tiiviisti yhteistyössä muun viestinnän- ja markkinoinnin ryhmän kanssa. Videokympin pestin voi halutessaan jakaa kaverin kanssa, kirjoitattehan silloin hakemuksen yhdessä.
Videokympin tehtävänä on johtaa leirin videontuotantoa. Videokympin vastuulla on tiimin aikataulun suunnittelu ja sen noudattaminen.

 

Videotiimi tuottaa materiaalia piirileirin viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin ennen leiriä sekä taltioi leirielämää kesällä 2020. Tiimin videoita julkaistaan L-SP:n YouTube-kanavalla sekä Otava 2020 ja L-SP:n somekanavissa.

 

Pestin hoitaminen vaatii osaamista ja ymmärrystä videotuotannosta; suunnittelu/käsikirjoitus, videokuvaaminen, jälkikäsittely. Pesti vaatii myös oman tiimin johtamista ja tiivistä yhteistyötä muiden tekijöiden kanssa.
Lisäksi videokympiltä odotetaan kiinnostusta ja halua olla tekemässä näyttävää ja hyvän näköistä leiriä omaleimaisella ilmeellä.

Pestissä pääsee oppimaan suuren tapahtuman tekemistä pitkäjänteisesti ja kehittämään omia taitojaan videoiden maailmassa.

Lisätietoja pestistä

Lisätietoja pestistä Alina Ainolalta p. 050 4085624 tai sähköpostilla.
Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen alina.ainola@partio.fi