Perheleiri

Kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita Otava 2020:lle! Perheet ja pikkuväki majoittuvat perheleirissä tai oman lippukunnan kanssa. Perheleirin tavoitteena on mahdollistaa aikuisten osallistuminen leirin työtehtäviin. Perheleirissä on päiväkoti sekä oma ohjelma pienille koululaisille. Perheleirin leiriarki pyörii siellä majoittuvien työpanoksella, joten kaikilta siellä majoittuvilta edellytetään osallistumista pienten yhteisten tehtävien hoitamiseen oman pestin lisäksi.

Piirileiri Otavan leirihinta koko leiriajalta 22.-29.7.2020 on 220 euroa. Hintaan sisältyvät ruokailut, merikuljetukset, ohjelmat ja mitä mahtavimmat kokemukset. 3-9 -vuotiaiden lasten leirihinta koko leiriajalta 22.-29.7.2020 on 110 €. Vaeltajilla, aikuisilla sekä perheleiri-ikäisillä lapsilla (0-9 -vuotiaat) on myös mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksulla.

Vaeltajien ja aikuisten päiväleirihinta: 37 €
3-9 -vuotiaiden päiväleirihinta: 15 €
0-2 -vuotiaat (ei sidoksissa leiriaikaan): 0 €.

Leirilippukunnissa majoittuvat perheet ovat aina tervetulleita mukaan perheleirin ohjelmaan sekä käyttämään perheleirin palveluita. Leirilippukunnissa majoittuvat lapset saavat osallistua päiväkodin tai koululaisohjelman toimintaan.

Perheleirissä asutaan itse mukana tuoduissa teltoissa. Perheet voivat sopia yöpyvänsä toiseen perheen kanssa samassa teltassa. Telttapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. 

Jokaisella perheleirille osallistuvalla aikuisella tulee olla vähintään 50% pesti. Leirinajaksi voi myös muodostaa leiriperheen, jossa toinen aikuinen hoitaa lapsia ja toisella on täysipäiväinen eli 100% pesti tai kummallakin aikuisella voi olla 50% pestit. Muistakaa tehdä perheelle perheleiritunniste!

 

Ilmoittautuminen

Otavalle voi ilmoittautua perheenä. Toivomme, että perheleiriläiset toimivat ilmoittautuessa seuraavasti: Klikkaa ilmoittautumisen lopussa ”Luo perheleiritunniste”. Järjestelmä tuottaa sinulle koodin, jonka voit liittää samaan perheeseen kuuluvan ilmoittautumiseen. Huom! Vain perheen ensimmäinen ilmoittautuja luo koodin. Koodi kannattaa tallentaa heti muistiin. Koodi liitetään perheen seuraavan ilmoittautujan perheleiritunnisteelle varattuun avoimeen kenttään. Jos unohdat perheleiritunnisteesi, ole yhteydessä heli.matintalo@partio.fi.

Mikäli haluat ilmoittaa leirille mukaan syntymättömän lapsen (=lapsi, joka syntyy vielä ennen leiriä), niin täytä myös hänen osaltaan oma ilmoittautumislomake ja kirjoita nimeksi esimerkiksi Vauva Sukunimi. Kun lapsi on syntynyt, niin ilmoita hänen nimensä ja syntymäaikansa osoitteeseen heli.matintalo@partio.fi.

Ota yhteyttä