Pesti

Samoajaikäisille aukeaa oma pestihaku myöhemmin. Tästä tiedotamme  kaikkia leirille ilmoittautuneita samoajia. Samoajien pestit kestävät kaksi päivää leirin kokonaiskestosta.

Kaikki vaeltajaikäiset ja vanhemmat ovat täyspäiväisessä pestissä (perheleiriläiset erikseen). Jos pestiä ei vielä ole, kannattaa käydä katsomassa Avoimet pestit -sivun. Löydät sen Otava 2020 -päävalikon alta. Sivulta pääset myös ilmiantamaan itsesi täyttämällä lomakkeen. 

HR ottaa kaikkiin pestittömiin yhteyttä ennen leiriä.

 

Pestitodistukset ja pestin opinnollistaminen

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset voivat hakea leiripestistään osaamismerkkiä. Osaamismerkkien hakemiseen on leirin aikana tarjolla opastusta. Leiripestistä voi myös saada pestitodistuksen. 

Opiskelijoiden on mahdollista hakea leiripestistään opintosuoritusta tai sen osaa, tai joskus esim. suorittaa leirillä opintoihin liittyvää harjoittelua tai näyttöjä. Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, kannattaa leiripesti valita opintoihisi sopivaksi. Opintosuorituksen myöntää aina oma oppilaitoksesi, ja asiasta kannattaa olla yhteydessä oppilaitokseen jo hyvissä ajoin ennen leiriä. Otavan osaamistiimi tukee ja neuvoo leiripestin ja opintojen yhdistämisessä.

Majoitustiedot

Osallistujat, myös pestissä olevat, majoittuvat pääasiassa oman lippukunnan kanssa tai perheleirissä. Jos pestisi vaatii majoitusta muualla, varmista asia henkilöltä, joka on pestannut sinut. 

 

 

Jos tulee kysymysksiä, ota yhteyttä projektityöntekijään Heli Matintaloon heli.matintalo@partio.fi

Ota yhteyttä