Tietoa lippukunnille

Lounais-Suomen partiopiirin piirileiri Otava 2020 järjestetään 10.–17.6.2021 Maisaaressa, Rymättylässä. Toivomme, että kaikki lippukunnat laittavat päivämäärät jo nyt kalentereihinsa ja hyppäävät mukaan koko piirin yhteiseen parempaan seikkailuun!

Lokakuu 2020 : ilmoittautuminen leirille alkaa 1.10.2020

Joulukuu 2020:  ilmoittautuminen päättyy 1.12.2020

 

Lisää aikatauluja julkaistaan ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä. Seuraattehan tätä sivua, sähköpostiviestintää ja piirileirin somekanavia.

 

Ennakkomateriaali

Ohjelman ennakkomateriaali löytyy omalta sivultaan.
Materiaalista löytyy mm. Someotava-kilpailuhaaste, aktiviteetteja saaristoluontoon tutustumiseen ja ympäristönsuojeluun sekä yhteisiä leikkejä. Ennakkomateriaali on tarkoitettu kaikille – sitä voivat suorittaa myös ryhmät, jotka eivät osallistu leirille (ml. sudenpennut).

 

Kansainvälisyys

Otavan tavoitteena on olla kansainvälinen leiri. Leirille tulevat kansainväliset partiolaiset sijoitetaan suomalaisten kanssa yhteisiin leirilippukuntiin.

Kutsu omat kansainväliset kontaktisi mukaan leirille nyt! Englanninkielinen info löytyy osoitteesta https://www.piirileiriotava.fi/en/otava-2020.

 

Osaaminen

Samoajat, vaeltajat ja aikuiset toimivat leiripesteissä, joissa he oppivat uutta ja osoittavat osaamistaan. Leiripestistä voi hakea osaamismerkkiä ja saada pestitodistuksen.

Leiripestistä voi olla hyötyä opinnoissa tai kesätyönhaussa. Joihinkin opintoihin liittyvän harjoittelun voi onnistua suorittamaan leirillä! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat lisätietoa näistä mahdollisuuksista.

Leiripestin valinnassa kannattaa miettiä, mitä osaamista haluaa kehittää ja osoittaa. Samoaja- ja vaeltajaluotseille toimitetaan syksyn aikana infoa siitä, miten samoajien ja vaeltajien kanssa voi miettiä pestautumista oman osaamisen kehittymisen kannalta.

 

Liitetiedostot