Ilmoittautuminen

PartioID ei toimi, mitä teen?

PartioID ei ole suoraan jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi, vaan erillinen tunnus, jonka jokainen jäsen rekisteröi käyttöönsä itse. PartioID:n ohjeita löydät täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioid/. Mikäli ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, ole yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterihoitajaan.

Huollettavan tietoja ei voi valita lomakkeen yläkulmasta

Huoltajuussuhdetta huollettavaan ei ole rekisteröity. Tämän näkee myös Kuksassa omista tiedoista kohdasta Yhteystiedot -> Huollettavat. Jos huollettavia ei löydy, ota yhteyttä huollettavien lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

Huoltaja ilmoitti vahingossa itsensä Otavalle, vaikka tarkoitus oli ilmoittaa huollettava: kuka hoitaa ilmoittautumisen kuntoon?

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

Miten ilmoittautumisen voi peruuttaa?

Leiriosallistuminen on mahdollista perua maksutta 30.1.2020 asti.

Mikäli leirille lähtö ei onnistu sairastumisen vuoksi, voi osallistumismaksuun hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/). Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön.

Mikäli syystä tai toisesta olet estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 30.6.2020 asti. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön ja ilmoittaa asiasta lippukunnalleen sekä Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Ilmoitus on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Saako ilmoittautumisen peruutettua, mikäli saan kesätöitä tai en saa lomaa leirin ajaksi työpaikastani?

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä. Toimita työnantajantodistus Otavan projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9430. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua 0-9 -vuotiaan lapsen/huolettavan sekä mahdollisen puolison osallistumisen.

Mitä leiri maksaa?

Piirileiri Otavan leirihinta koko leiriajalta on 220 euroa. Hintaan sisältyvät ruokailut, merikuljetukset, ohjelmat ja mitä mahtavimmat kokemukset. 3-9 -vuotiaiden lasten leirihinta koko leiriajalta on 110 €. Vaeltajilla, aikuisilla sekä perheleiri-ikäisillä lapsilla (0-9 -vuotiaat) on myös mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksulla. Vaeltajien ja aikuisten päiväleirihinta on 37 €/päivä, 3-9 -vuotiaiden lasten päiväleirihinta on 15 €/päivä ja 0-2 -vuotiaat leireilevät maksutta.

Haluaisin tulla vain päiväksi leirille, onnistuuko tämä?

Vaeltajilla, aikuisilla sekä perheleiri-ikäisillä lapsilla (0-9 -vuotiaat) on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksulla, joka sisältää 24 tuntia. Suosittelemme kuitenkin viettämään pidempiä aikoja saaressa! Leirille ja leiriltä pääsee vain Otavan leiriorganisaation ilmoittamien aikojen mukaisesti, ja merikuljetus kuljettaa päiväleiriläiset kerran päivässä. Käytännössä siis vähintään yksi yö on vietettävä Maisaaressa.

Milloin leiri maksetaan?

Leirin laskut lähtevät maaliskuun aikana, ja niissä on otettu huomioon stipendipäätökset ja lippukunnan omat avustukset. Mikäli laskutuksessa on epäselvyyttä, ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

Laskussani on virhe!

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

Voiko leirimaksun maksaa erissä?

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

Jos en pääse leirille, pitääkö leirimaksu silti maksaa?

Lähtökohtaisesti kyllä. Tutustuthan leirin ilmoittautumisen ehtoihin.

Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni on mennyt perille?

Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautuja saa vahvistusviestin sähköpostitse. Ilmoittautuminen on mennyt perille, jos olet saanut vahvistusviestin ja tapahtuman ilmoittautuminen näkyy omissa tiedoissasi Kuksassa. Mikäli vahvistusviestiä ei näy, muistathan tarkastaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

En ole saanut ilmoittautumisvahvistusta sähköpostiini, miksi?

Henkilön ilmoittautuessa ilmoittautumisvahvistus lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin. Alaikäisillä ilmoittautumisvahvistus lähtee sekä alaikäiselle, jos sähköpostiosoite on annettu, että huoltajalle. Ilmoittautumisvahvistuksen puuttumiseen syitä voivat olla esimerkiksi virheellinen sähköposti, ilmoitettu sähköposti on jo varattu Kuksassa tai alaikäisen partiolaisen ilmoittautuminen itse ei-partiolaisena.

Osallistumistietoihini tuli muutos ja tiedot tulisi päivittää ilmoittautumislomakkeelleni. Miten toimin?

Omia tietoja voi käydä muokkaamassa ilmoittautumisajan loppuun (30.1.) saakka. Ilmoittautumistietoihin pääsee uudestaan Kuksassa henkilön omista tiedoista Tapahtumat -välilehdeltä L-SP Otava 2020 –tapahtuman kohdalta. Ei vielä partiolainen (EVP) voi muokata tietojaan ilmoittautumisen yhteydessä saadun ilmoittautumistunnuksen avulla. Mikäli muutoksia tulee ilmoittautumisajan lopun jälkeen, ole yhteydessä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).